Svetski lobi protivnika vakcine sve je veći, izjavila je predstavnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Moskvi Melita Vujnović, izveštava TAS S.

– Taj pokret raste. Danas je moderno biti disident, a lobi protivnika vakcine je sveprisutan i sve glasniji – ukazala je Vujnovićeva tokom sednice posvećene kovidu 19 na Ruskoj akademiji nauka.

Agencija navodi da se Melita Vujnović protivi komentarima na društvenim mrežama u kojima se tvrdi da su vakcine smrtonosne i štetne za ljude”.

– To se radi upkos tome što svi znaju da su vakcine najvažnija mera u javnom zdravstvu koja je omogućila modernom čovečanstvu da sačuva živote dece, poveća ljudski životni vek i smanji broj osoba sa invaliditetom – naglasila je Vujnović.

Ona je upozorila da ovakvi stavovi neće promeniti ponašanje ljudi samo prema vakcinaciji, već će naneti i dugoročnu štetu kompletnom zdravstvenom sistemu.

4 COMMENTS

  1. Kako svi znaju, kad se sve više njih protivi!Zapravo se oni ne protive toliko vakcinisanju, nego tome što jih toliko uveravate!Još ne znate tačno, kakav je virus, da o vakcini i ne govorimo, a vi bi već sve obavezno vakcinisali!Ono, što se dobro zna je, da se vakcina mora godinama testirat (nek su tesatiraili čak 15 godina), pre nego je sigurna, a vi ste već sigurno, da nam nema druge, nego da se čipujemo!

  2. Тај “лоби” није лоби јер то ради из љубави, а не као фармакомафија која јесте лоби којој дотична припада!
    Све више је разбуђених људи и ви то не можете зауставити!

  3. Da li su ovi koji ovako misle normalni? Zar je vakcina protiv boginja bez veze, laz! Kao i vakcine protiv meningitisa, paralize kod dece…? Gubitnici bolesni, da imate imalo pameti upotrebite je za korisne stvari.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here