Svi beže sa đavolje klupe: Četvrta ostavka u Radničkom za samo godinu dana?!

0

Ko će ih sad trenirati: Kapiten Kragujevčana Darko Spalević (u duelu sa Slovencem Dejanom Kelharom na meču sa Crvenom zvezdom) 

 

Nešto opasno ne štima u Kravujevcu. Četvrti put u razmaku od samo godinu dana Radnički 1923 je ostao bez trenera pošto je Predrag Ristanović podneo ostavku razočaran pristupom igrača duelu sa OFK Beogradom u 24. kolu Superlige.

"Pravili smo greške koje ne dolikuju superligaškom nivou. Kao da nismo imali motiv, iako smo igrali protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak", rekao je Ristanović posle poraza od 1:3.

Podsetimo, Ristanović je igrače svog tima oštro kritikovao i posle debakla od Voždovca protekle nedelje (1:5). Posle ovog današnjeg, trećeg u poslednja četiri kola, tim iz Kragujevca je pao na pretposlednje mesto na tabeli Superlige.

Dejan Đurđević je otišao aprila 2013, Dragoljub Bekvalac se na klupi Radničkog zadržao samo do kraja juna, Radmilo Ivančević je izdržao do mara 2014, a Ristanović evo mesec dana. U tom periodu već pomenute četiri utakmice i samo jedan osvojen bod. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here