Svi trofeji porodici Tijanić

0

Trofeji: Pobednici sa uručenim priznanjima
 

 

Organizatori manifestacije, članovi Lovačkog sportskog društva "Hajduk Veljko" i ove godine su se potrudilo da veče protekne u tradiciji najboljih godišnjih zabava u srpskoj zajednici u Klivlendu.

 

Ulovili su dovoljno divljači da počaste goste u prepunoj banket sali, a u pripremanju specijaliteta su im zdušno pomogle, kao i svake godine, članice Kola srpskih sestara "Sveta Petka".

U toku programa koji je vodio Simo Petković, predsednik Crkveno-školske opštine "Sveti Sava" proglašeni su najuspešniji lovci. Sve trofeje (za najmlađeg lovca, za odstrel najviše srna i za odstrel srndaća kapitalca) ove godine su osvojili članovi porodice Tijanić – otac Miodrag – Mića i sinovi Aleksandar i Stefan. Specijani trofej dobio je dugogodišnji član i zaslužni aktivista i donator društva Radojica Zlatić.

Organizatori su zahvalili prisutnima koji su došli u velikom broju, posebno Kolu srpskih sestara i gostima, lovcima iz Vindzora. Za dobru zabavu su bili zaduženi orkestar Neše Nedeljkovića i pevači Marija Mara i Saša Kučević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here