Twitter/Savez za Srbiju
Lideri Saveza za Srbiju Boško Obradović i Dragan Đilas (Foto: Arhiva)

Savez za Srbiju odlučio je danas da ne učestvuje na preostala dva okrugla stola, na kojima razgovaraju predstavnici vlasti i opozicije.

Predsedništvo SZS obrazložilo je odluku stavom da taj format sastanaka ne daje nikakve rezultate.

Današnji sastanak vlasti i opozicije na FPN-u napustili su predsednik Dveri Boško Obradović i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić .

Oni su poručili da će predložiti svojim strankama da bojkotuju naredne izbore.

Aleksić je rekao da će on predložiti predsedništvu stranke da oni više ne učestvuju u razgovorima, kao i da bojkotuju naredne izbore.

Kako je rekao novinarima, vlast je pokazala da nema želju da bilo šta promeni u medijskoj sferi po pitanju sloboda i nastavlja, kako kaže, da krši zakon.

“U takvom ambijentu nema razgovora”, rekao je Aleksić, koji je ocenio da su na sastanku predstavnici SNS Goran Vesić, Vladimir Đukanović i Vladimir Orlić “banalizovali” i spinovali sve ono što su govorili drugi učesnici.

2 COMMENTS

  1. Na ovo malo prostora Srbije,toliko je stranaka da im se broja ne zna a o tome šta im je činiti ni toliko.Smešno i žalosno istovremeno.Zar se i ta opozicija ne može dogovoriti i ujediniti.Pa naravno da ne može jer ih baš briga za Srbiju.Svako u ovoj igranci vidi samo to koliki će deo kolača prigrabitii.Sve drugo nije bitno.Izmišljaju kojekakve razloge,uglavnom nepostojeće,za učestvovanje i neučestvovanje na izborima,za dogovor i nemogući dogovor s vlašću,za dogovor i medjusobno ujedinjenje,ali i to ne može.Žalosno,žalosno.

  2. Kad ce narod saznati vise o ovim “borcima” za vlast? Ko su im bili ocevi i dedovi? Skoro sam siguran da su SVI iz crvenh porodica. Inace bi imali casna zanimanja i hleb bi zaradjivali postenim radom. I ne bi trcali pred rudu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here