Tanjug
Hašim Tači

Kosovski predsednik Hašim Tači razgovarao je danas telefonom sa ambasadorom Ričardom Grenelom, kojeg je američki predsednik Donald Tramp imenovao za specijalnog izaslanika u pregovorima između Kosova i Srbije.

Tači je pozdravio imenovanje ambasadora Grenela i povećanu ulogu SAD u tom procesu.

– Vaše imenovanje doprinosi našem uverenju i poverenju u ovaj proces i mogućnost postizanja konačnog mirovnog sporazuma sa Srbijom – rekao je Tači u telefonskom razgovoru.

– Ovo je potvrda lične posvećenosti predsednika Trampa postizanju mirovnog sporazuma između Kosova i Srbije – ocenio je kosovski predsednik.

2 KOMENTARA

 1. Ricshard Grenel.
  Neka se nasi pregovaraci i predsednik Vucic dobro opasu za pregpvore sa Kosovom.
  Donald Tramp je dobro znao koga ce poslati za americkog pregovaraca za Kosovo.
  Ricshard Grenel je okoreli hardlajner na kvadrat. Pred njim su i poneki Nemci noralida da poloze koplja.
  On zna samo americke i severno atlanske interese i nigde nece pkleknuti.
  Nasi pregovaraci ili ce morati da kleknu, ili ce cuvati nacionalne interese pa ostaviti kosovski problem
  zamrznut, i cekati neka bolja vremena. A ako im EU kaze nema clanstva, onda nasi celnici neka bace pogled na Evro-Azijsku ekonomsku uniju, oni nikoga neuslovljavajun nego gledaju obostrane interese. Evropska unija polako postaje kriva tvorevina, koja slepo sledi americke i NATO interese.

 2. neki imenovnik ce i tebi HAKARI TAKARI za zlodela doci i ces u zatvor prema srbima za zlodela a i za vadjenje organa neduznih civila i prodavao amerima a i ostalima zlikovcima za zlodela i istinu u zatvor u tamnicu

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime