Tačijev ujak opet pod istragom za politička ubistva

0

Blaca je svojim dokazima poslao pred lice pravde ubice koji su "ubili u ime nekadašnje Tajne Kosovske Službe poznate kao SIK

 

Predmet "Blaca 4" je reaktiviran nakon objavljivanja skandala oko misije Euleks i navoda da je jedan od tužilaca misije zataškao predmet Azema Sulje, navodi Koha ditore.

 

 

Glavni svedok u tom predmetu Nazim Blaca je u zatvoru, a njegova porodica je napustila selo Veliki Alas kod Lipljana. Od srede policija više ne čuva porodicu Nazima Blace.

 

Porodica Nazima Blace u buduće neće živeti na Kosovu, a policija koja je porodicu štitila pet godina se iselila sa prvog sprata kuće porodice Blaca. Na Nazima Blacu kao svedoka saradnika, iako je bio pod zaštitom policije, tri puta je pokušan napad.

 

Koha ditore prenosi da su istražitelji Euleksa počeli intenizvno da rade u slčaju "Blaca 4", gde je glavni osumnjičen poslanik i visoki zvaničik DPK-a Azem Sulja.

 

Slučaj istrage protiv Sulje i još devetoro ostalih za teška krivična dela organizovanog kriminala sada je aktiviran nakon izveštavanja Kohe ditore prošle nedelje da je zamenik glavnog tužioca Džonatan Ratel sprečio istragu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here