EPA-EFE/MARIO CRUZ

Reprezentacija Srbije igra protiv Mađarske prijateljski meč. Susret je na programu u četvrtak od 19.30 na Puškaš areni u Budimpešti. 

– Na svakom treningu, svakoj utakmici, radimo ozbiljno, želimo da pobedimo. Pripremamo se najbolje moguće, želimo da pokažemo kakva smo ekipa i da nastavimo da igramo kao što smo igrali u kvalifikacijama za Mundijal – rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

On je uoči prijateljske utakmice protiv Mađarske istakao da je ekipa i pre bila jaka individualno, ali da od dolaska selektora Dragana Stojkovića postoji zajedništvo i iskrena i dobra atmosfera.

– Individualni kvalitet sad dolazi do izražaja, svi znaju šta se od koga očekuje, nema problema. To je ključ, zajedništvo, sloga, uživanje. Znamo šta predstavlja naša zemlja, igramo sa ljubavlju i strašću i željom da pobedimo. I da svi uživaju, i navijači i mi.

Tadić je dodao da se ne opterećuje žrebom za Mundijal u Kataru, ali da bi voleo atraktivne rivale.

– Pokazali smo da smo fokusirani samo na nas, našu igru i to nam prija, momci osećaju samopouzdanje. Voleli bismo atraktivne, dobre protivnike, kakvi na Svetskom prvenstvu samo i jesu, ali ostajemo fokusirani samo na našu igru i onda nema problema – zaključio je Tadić.

Susret između Mađarske i Srbije igra se u četvrtak od 19.30 na Puškaš areni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here