MN Press
Srpski fudbaler

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je da će ekipi nedostajati Nemanja Matić, ali da mora da se gleda samo napred.

– Mi smo mala zemlja, uvek će da ti fali neki igrač, a Nemanja je veliki igrač. Odluka koju je doneo moramo da poštujemo, ali isto tako moramo da se pripremamo za ono što nas čeka. Imamo dobrih igrača i moramo da gledamo napred – rekao je Tadić.

Srpski tim danas se okupio posle duge pauze pred utakmice sa Rusijom i Turskom u Ligi nacija.

– Rusija je prvi rival, oni se nalaze u takmičaraskom ritmu, ali spremamo se da budemo spremni za ono šro nas očekuje – dodao je on.

Na pitanje da li su naredna dva duela priprema za Oslo i meč protiv Norveške u baražu za EURO, Tadić je odgovorio da je svaka utakmica bitna.

– Želimo da odigramo što je bolje moguće. Naravno da je ovo zalet za ono što nas očekuje u oktobru, ali trudićemo se da pobedimo u ovim utakmicama. Igramo ceo život pod pritiskom, u klubu ili reprezentaciji. Jednostavno moraš da veruješ u sebe, moraš da veruješ u ekipu. Pripremamo se da budemo što bolji i sve ćemo učiniti da tako i bude – poručio je Tadić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here