MN Press

Ovakva atmosfera u reprezentaciji Srbije nije viđena nikada, doslovno će se prepričavati s kakvim entuzijazmom i s koliko samouverenosti je odisala ova reprezentacija. Njima je ostao samo još jedan zadatak, onaj najveći – meč s Portugalijom.

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, smatra da bi pobeda u Lisabonu bila samo “šlag na tortu” i kruna na igre koje je pružila naša selekcija od dolaska Dragana Stojkovića Piksija na klupu.

– Od kada je došao selektor oseća se nova energija, vratio se kult reprezentacije i mnogo se o nama priča. Igramo lepo, kroz kvalifikacije smo pokazali kvalitet i zajedništvo, vratila se vera u srpski fudbal. Protiv Portugala ostaje nam da stavimo samo šlag na tortu – istakao je Dušan Tadić.

Takođe, Tadić je istakao da veruje u pobedu, jer u suprotnom ne bi ni došao u Portugaliju na ovaj meč, te da očekuje tri boda.

Našeg kapitena je hvalio i protivnički selektor, Fernando Santoš, koji nije imao nijednu jedinu zamerku na njegov račun.

– Lepo je čuti sve o našem timu, posebno od jakog rivala, kakav je Portugal. Uz Kristijana, Bernardo, Bruno, Ruben Dijaš, mnogo vrede. Poštujemo sve, ali najviše nas. Da pokažemo kvalitet, ništa nije jednostavnije od nas. Jedan od njih je i moj prijatelj Žoze Fonte, nije problem da li će igrati Pepe, ili neko drugi… Očekuje nas fudbalska utakmica, da pokažemo ko je bolji – ponovio je prvotimac Ajaksa i uzdanica „Orlova“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here