Tadić: Sve je ovo avantura za nas, gladni smo pobeda

0
Tanjug/AP
Tadić s Ajaksovim kapitenom De Ligtom posle njegovog gola u Torinu

Sezonu iz snova žive fudbaleri Ajaksa.

Veliko iznenađenje priredili su u Torinu pošto su pobedili Juventus u četvrtfinalu Lige šampiona, a reprezentativac Srbije Dušan Tadić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u kojoj je tim iz Amsterdama pokazao da se ne plaši ničega i da nije slučajno u polufinalu.

Kristijano Ronaldo je doneo prednost Italijanima, ali su Holanđani preokrenuli golovima Donija van den Beka u 34. i Matajsa de Lihta u 67. minutu.

– Srećan sam zbog plasmana u polufinale, zaslužili smo ga. Ono što je još važno istaći je to da se ovaj tim nikad ne zadovoljava postignutim. Sve ovo je jedna velika avantura za nas, ali želimo da je nastavimo. Videćemo gde su nam granice – poručio je fudbaler Ajaksa.

On kaže da je u završnici takmičenja sve moguće.

– Ovaj tim je u stanju da pobedi bilo koga. Gladni smo pobeda, trofeja. Sa kim ćemo igrati? Ne znam, i Mančester siti i Totenhem su veoma jaki. U svakom slučaju imaćemo teškog protivnika. Međutim, ni njima neće biti lako sa nama. Ako budemo nastavili da igramo ovako, da svi ginemo jedan za drugog, možemo da zadamo udarac svima – upozorio je Tadić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here