Tajne seksi frizire

0

 

1. Naglasite ličnost

 

Većinu muškaraca kod žena privlači duga kosa, ali i kratka kosa isto tako može da izgleda lepo. Kratka razbarušena fizura koja je namerno nemarno očešljana, kako tvrde stručnjaci, odražava ličnost osobe.

 

2. Naglasite seksepil
 

Da bi vaša seksipilnost bila u prvom planu kosu prvo dobro isfenirajte, a zatim malo pokvarite frizuru. Kada izađete iz kuće ili salona, prstima od korena prođite kroz kosu ili to učinite nakon spavanja, ali samo ako ste je dan ranije četkom i fenom doveli do savršenstva.

 

3. Seksi frizure

Za frizuru koja često mami muške uzdahe, pokušajte da kosu blago natapirate pri temenu a zatim je podigne u "konjski rep". Posle toga izvucite nekoliko manjih pramenova i pustite ih da padaju na lice. Ti pramenovi će vam ulaziti u oči i lepiti se za obraze, što stvara seksi izgled.

 

4. Kvalitet preparata

 

Vrhunski frizeri smatraju da je najvažnije da je kosa zdrava i sjajna, nezavisno da li je smeđe, crne, plave ili neke druge boje. Zato radije umesto u boju, uložite novac u preparate za negu kose na najbolji mogući način. I zapamtite da je prirodna boja kose mnogo privlačnija od izrastka pri korenu kose.

 

5. Feniranje kose

 

Da bi vaša kosa izgledala bujnije držite fen na udaljenosti od 30 centimetara od glave i povremeno trljajte teme po nekoliko sekundi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here