Foto: EPA/ETIENNE LAURENT
Majk Tajson

Legendarni bivši američki bokser Majk Tajson priznao je da mu novac ništa ne znači, jer je ne može da ga usreći, prenose američki mediji.

Tajson je u svom podkastu ugostio psihoterapeuta Šona Mekfarlanda, a tokom razgovora sa njim pričao je o slavi i novcu koje je stekao tokom karijere.

– Svi ćemo, naravno, jednog dana umreti. U poslednje vreme često pogledam u ogledalo i vidim neke fleke na licu koje ranije nisam video. Kažem sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo brzo umreti – rekao je Tajson.

Legendarni bokser je priznao da je nedavno shvatio da je sve relativno.

– Novac mi ništa ne znači. Uvek kažem ljudima, koji misle da će ih novac usrećiti, kako je to sve laž. Kada imaš novac ne možeš očekivati da te neko voli. Kako će neko iskreno da ti prizna ljubav kada imaš 500 milijardi dolara? – istakao je Tajson.

On kaže da novac samo daje lažan osećaj sigurnosti.

– Misliš da ne može ništa da ti se dogodi. Ne veruješ da banke ikada mogu da propadnu. Veruješ kako si nepobediv kada imaš mnogo para, ali sve je to laž. Ja uvek ponavljam da je to sve iluzija – zaključio je Tajson.

1 COMMENT

  1. Jedan od najluckastih izjavljuje jednu od najpametnijih istina. Pa da poludis na skroz. Da je to bar rekao Billy boy Gejts. Lud svet. Haha

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here