Taksisti ne odustaju: Pripremite se za totalni kolaps sutra u gradu

Vestionline, Tanjug
0
Tanjug
Foto: Arhiva

U Beogradu je danas održan 11. protest taksista zbog poslovanja udruženja ””CarGo””, ovoga puta, kao što su i najavili, bio je “radikalizovan”, a pored velikih gužvi zabeleženi su i prvi incidenti i hapšenja.

Kako prenosi “Blic”, prvi protest po “radikalizovanim metodama”, završen je u 16.46 kada su taksisti počeli da se razilaze i oslabađaju glavne gradske saobraćajnice.

Prema najavi taksista, situacija na ulicama Beograda sutra će biti slična današnjoj, pošto će protesti biti nastavljeni po “radikalizovanim metodama”, u vreme kada počinje poslepodnevni špic, od 14.00 do 17.00.

Kolona automobila sa novobeogradske strane će se prvo sliti na Gazelu, dok će druga potpuno blokirati Slaviju, ali i sve saobraćajnice u krugu od barem jednog kilometra.

To znači da će pored uobičajenih lokacija koje će biti zatvorene, poput Trga Nikole Pašića, Ulice kneza Miloša, Takovske, poteza od Slavije do Savskog trga, dela Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaj biti potpuno paralisan u Bulevaru oslobođenja, Makenzijevoj, Beogradskoj, Kralja Milana i ostalim saobraćajnicama koje vode od Slavije u različite delove grada, navodi “Blic”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here