Tanjug
Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da razume zašto su taksisti nezadovoljni, ali da blokada grada nije način da se problem reši.

– Mislim da blokada grada nije način. Građani nizašta nisu krivi i ne bi smeli da trpe. Vlada Srbije je otvorena za razgovor, za dijalog i da vidimo kako možemo da rešimo probleme – rekla je premijerka novinarima u Beogradu.

Ona je navela da zakon mora da se primeni i da se poštuje, kao i da taksisti ne treba da maltretiraju građane blokadom grada, već da se razgovara o problemu.

– Razumem taksiste, da su im poslovi ugroženi. Apelujem na njih da ne maltretiraju građane, da ne zatvaraju ulice, već da razgovaramo o problemu i kako može da se reši – rekla je premijerka i podsetila da ovo nije prvi protest taksista.

2 COMMENTS

  1. Tačno.Neka sad malo drugi dodju nared za maltretiranje gradjana.Recimo kamiondžije od njih ne mogu da deluju:mislim na Paju i Jare

  2. Ana pripada Zajednici LGBT osoba, često zvana i gay zajednica, labavo je definirana zajednica homoseksualnih, biseksualnih i transrodnih osoba, te osoba, organizacija i supkultura koje ih podržavaju. Povezuje ih zajednička kultura i svjetonazor.
    LGBT-ovski društveni pokreti zalažu se za ravnopravnost i društvenu prihvaćenost LGBT(IQ)-ovskih osoba. Ne postoji centralizirana organizacija koja zastupa prava i interese svih LGBT osoba, nego postoje brojne organizacije koje se bave tim pitanjem.
    LGBTIQ je skraćenica složena od sljedećih riječi: Lezbijke, Gejevi, Biseksualne, Transrodne, Interseksualne i Questioning osobe…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here