Foto: Katarina Todorović
Tamara Milutinović

Pevačica Tamara Milutinović ne krije da se uželela druženja sa publikom otkako je, zbog pandemije koronavirusa, prestala da nastupa, ali, kako kaže, nikada ne bi pristala da peva na ilegalnim žurkama, jer su joj bezbednost i zdravlje na prvom mestu.

U razgovoru, pevačica je istakla da se nikada ne bi usudila da, poput kolege Slobe Radanovića, peva u centru grada pred prepunim klubom u koji je nedavno upala policija.

– Ne mogu Slobu ni da podržim ni da opravdam. Verovatno ne bih to uradila jer ne bih smela da pevam pred 700 ljudi, pogotovo ne u centru grada. Poslednji put sam nastupala u oktobru prošle godine, nisam pristalica žurki koje se prave inkognito po vikendicama, ali čekam vreme da sve krene normalno, pa se nadam da ću raditi – kaže na početku razgovora“ Tamara i dodaje da ipak može da razume zbog čega neke njene kolege pristaju da nastupaju uprkos zabranama.

– Pevači ne rade već devet meseci, a treba da izbacujemo nove pesme i spotove. Kako ćemo sve to postići, ako ne radimo – kaže pevačica, koja je poslednjih meseci često bila na meti negativne kritike, zbog navoda da se kompozitor Saško Nikolić razveo zbog nje.

– Moralo je do toga da dođe nekad. Ne mogu ja ostati jedina koju nisu nagazili. To je sve deo šou-biznisa, te sam ja bila spremna na to. Kada sam malo dublje ušla u ovaj posao, bilo mi je žao jer sam shvatila da ne mogu čista i bez ijedne loše reči da vodim svoju karijeru. Patila sam zbog tih napisa, pa moram da naglasim da polovina tih priča nije istinita – rekla je Tamara.

Tamara je istakla da poštuje rad svoje koleginice Teodore Džehverović i da bi, uprkos nesuglasicama koje su imale tokom boravka u grupi „Đavolice“, volela da se pomire.

– Mnogo je godina prošlo i bilo je svega i svačega, ali ja nisam zlopamtilo. Volela bih da sa Teodorom nekada sednem i popričam o svemu jer smo obe bile veoma mlade i glupe . Nismo se slagale tada, ali to je sve prošlo. Teodora ima karijeru na zavidnom nivou. Kada je reč o „Đavolicama“, volela bih da ponovo zajedno nastupimo, bar jedanput – kaže pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime