29, March, 2019, Belgrade - Recording on the Grand TV show "Nikad nije kasno" at Kosutnjak. Tanja Savic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, mart, 2019, Beograd - Snimanje na televiziji Grand emisije "Nikad nije kasno" na Kosutnjaku. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić obratila se svojim fanovima preko lajva na Instagramu, dok je uživala sa drugaricama u jednom tržnom centru.

Ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a neki od njih nisu baš bili blagonakloni prema njoj.

Naime, jedan pratioca je konstatovao da je Tanja ostarila, zbog čega se pevačica osetila loše, te mu je ovako odgovorila:

– Ju, ju ju, mora da je mutna kamera. Ljudi, suzdržite se od ružnih komentara nije ni vreme ni mesto da pišete na javnom profilu takve grozote – rekla je pevačica.

Tanja Savić u svom lajvu osvrnula se i na problem sa kojim se suočila prošle godine, te je otkrila da postoji mogućnost da uskoro vidi svoje sinove.

– Deca će meni doći uskoro. Bićete blagovremeno obavešteni. Kako su otišla, tako će i doći – navela je tanja u svom lajvu.

Podsetimo, Tanja se, bori za sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu prošle godine i od tada joj brani da ih vidi, a od skoro i da ih čuje. Ona je protiv Dušana pokrenula sudski postupak, a mnogi su mislili da je zbog istog već otputovala u Australiju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime