ATA Images
Tanja Savic

Tanja Savić se našla u centru skandala kada je podelila video sa svog letovanja u Budvi, gde se snimila u luksuznom automobilu i time se pohvalila svojim pratiocima.

Nažalost tada je naišla na komentare i onih koji nisu se obradovali njenom postu i prozvali je da ima “sponzora”, na šta je ona imala već spreman odgovor.

Pevačica se osvrnula i na glasine da je našla sponzora:

– Jedino ja mogu da budam sponzor nekome. Pevačice koje stvarno zarađuju imaju sebi da obezbede sebi lep život. Obično se muške sponzoruše kače za takve pevačice – rekla je Tanja u jednoj emisiji.

Ona letnje dane na Crnogorskom primorju provodi sa svojim sinovima i na zlurade komentare o luksuzu je dala jasan odgovor.

Podsetimo snimak koji je objavila na društvenoj mreži izazvao je lavinu negativnih komentara, u kojima joj pratioci nagoveštavaju da mora voditi računa u saobraćaju.

Tanja je pokušala na sve načine da se opravda otvorenim pismom:

– Juče sam objavila snimak. I probudim se jutros i vidim haos na društvenim mrežama, pogotovo portalima. Jadni ste, vi, pojedini ljudi. Vi, što pljujete umesto da se radujete tuđoj sreći. Vi, što kamenujete jednu majku odmah jer mislite da je otišla da se kurva. Vi, što sedite kući i češete du*e i ništa ne radite već ljubomorišete po portalima krijući se iza lažnih imena. Srbijo, majko među šljivama, daj im malo pameti da budu bolji ljudi. Što bi rekao Hrist “Oprosti im Bože, ne znaju šta čine”… Na prethodnom videu se vidi da je crveni automobil krenuo ka nama, a u njemu su se vozila moja i deca mog brata. Moj brat je vozio.Toliko o zapažanju. Čovek vidi ono što je on. Ja uvek vidim dobro u ljudima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here