Youtube/RTV Pink
Tanja Savić

Juče je u studiju ”Premijera Vikend Specijala” gošća bila više nego aktuelna pevačica, o čijem životu se neprestano priča i piše, Tanja Savić.

Za početak se osvrnula na mračni period i pakao koji je prošla sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem:

– Nisam na papiru razvedena, to je jedino važno da bih dobila potpuno starateljstvo nad decom. Bilo bi nelogično da takav čovek monstrum ima pravo na moju decu. Mog sina je nedavno ogrebao mačak po usni, on je odmah napravio od toga da zapravo ja tučem decu i obavestio medije – priča Tanja.

– Pre dva dana su izrazili želju da se čuju sa tatom, dozvolila sam ih naravno. On odmah traži da čuje mene, dete odmah plače ”Mama pomiri se sa tatom”, mislim se dete shvatićeš jednog dana kroz šta sam prolazila. Nametao mi je da sam glupa, ružna, da nisam dobra majka. Njegova majka je govorila koliko sam ružna žena, da skinem šminku da narod vidi koliko sam ružna – zaključila je Tanja.

– Sada imam toliko lep i spokojan period, mama ih hrani, to me sve toliko ispunjava – rekla je pevačica.

– Njegova opsesija je Tanja Savić! Možete li da zamislite moć te manipulacije da joj uđe u um i kontroliše, a mi se tako navučemo na nekoga koga volimo. Posle svega nije vredan pomena, bila sam slepa kod očiju. Udala sam se sa 24 godine, bila sam mlada i glupa. Sama sam otišla tamo, postporođajni period, sama sam ih odgajala dok je on bio po kafanama i pio, i pored dece morala sam da pazim i njega pijanog – dodaje Savićeva.

Ovom prilikom konačno je progovorila o novom dečku.

– Samo sam rekla da mi je srce u Banjaluci. Ovo mi je sad zanimljivo i smešno, pored svega što se izdešavalo. Kada me zvao Dušan, prvo pitanje je bilo ”Je li bre ti, je l stvarno imaš dečka?”. Ne mogu da pričam sada javno kakav razgovor sam imala sa decom posle toga. Bilo bi lepo da dođe u Srbiju i konačno odgovara za sve što je uradio meni i mojoj deci. Učiniću sve da mu se zabrani ulazak u Srbiju i zabrana prilaska meni i deci. Donela sam zaključak da moram misliti na sebe. Da mi je ova pamet bila, gde bi mi kraj bio – kaže pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here