ATAImages
Tanja Savić

Tanja Savić šokirana je napadima od strane zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji iz Australije preti da će je raskrinkati.

Kako Svet saznaje, glavni razlog za ovo blaćenje je njegov bes zbog Tanjinog zahteva za razvod braka. Ona je nedavno sudu predala papire i dala mu do znanja da nema povratka na staro.

– Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog dece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g*vana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila pre godinu u po, pa je i to ispunila. On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega – ispričao je za Svet izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja decu upisala u državnu školu u Smederevu.

– Oni su na njegov zahtev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju deca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga deca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promeni. Jedini ventil mu je da vređa Tanju, što svaki dan radi – zaključio je izvor.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime