Tanja Savić, posle deset godina diskografske pauze, u poslednjih par meseci niže hit za hitom. Nakon pesama “Za ljubav nisi” i “Hitna pomoć” popularna pevačica priredila je iznenađenje za svoje fanove, i tom prilikom predstavila svoju novu pesmu – “Osuđeni na bol”.

Pevačica nije krila uzbuđenje na društvenim mrežama, a balada koja je već u prvim taktovima pridobila publiku nastala je u saradnji sa reperima i producentima Coronom i Rimskim, zaslužnim za osmišljavanje muzike, teksta, a pre svega jedne potpuno nove Tanje Savić, koja je ostala dosledna emociji koju izražava kroz pesme.

– Dragi moji, sudeći po vašim reakcijama, vidim da vam se pesma “Osudjeni na bol” jako svidja! Šta da vam kažem, osim da vam zahvalim na svim divnim komentarima koje mi šaljete! Vaša podrška mi mnogo znači, hvala na neizmernoj ljubavi… Šaljem vam puno pozdrava!  – napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

Obožavaoci su folk pevačicu obasuli pozitivnim komentarima ispod videa, poručivši da će pesma biti hit.

– A šta drugo očekivati od tebe, najbolja si; Hit za hitom, bravo lepotice; Sve nam se tvoje dopada, Tanja; Prelepa pesma a i ti u spotu; Kao po mom životu pisana pesma; Mi smo zahvalni tebi, leto je u boji Tanje Savić – neke su od poruka njenih fanova.

Pogledajte spot za pesmu “Osuđeni na bol”:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here