ATAImages
Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić sinoć je održala nastup u Beogradu, a tom prilikom osvrnula se na aktuelne teme koje je prate poslednjih dana.

Tanja je komentarisala odnos sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a kako pevačica sada tvrdi, sama je dve godine, ali bi joj odgovarao muškarac baš poput Draška.

– To je više medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, sami ste mi nakačili nekoga ko bi iole odgovarao mom temperamentu sada. Pošto sam ojačala, možda bi mi i bio potreban tako neki. Nisu mi smetale te priče. Dve godine sam sama. Nikad mi lepše nije bilo. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnju. Spremna sam na ljubav – rekla je Tanja Savić.

Ona se zatim osvrnula na nedavno gostovanje kod Ognjena Amidžića, kada je napustila emisiju zbog voditeljke Jovane Jeremić, koja je takođe bila gost.

– Mislim da je tu najveći krivac Ognjen Amidžić. Ne želim nikoga da osuđujem, ali sam iskrena, ne želim da ispadam babaroga. Nikada ne bih to uradila, da prethodno nismo imali neki dogovor kako treba, on i ja smo se dogovorili da će u emisiji biti gosti koji su bili, koje stvarno privatno volim i poštujem, ali sticajem okolnosti kada sam stigla u šminkernicu, ugledala sam Jovanu Jeremić i nije mi bilo to to, da zajedno sa njom sedim. Ona je ta koja sebe hvali previše, inteligencija je ono što drugi treba da vam pohvale, a ne vi sami sebe. Nekoliko puta je rekla nešto o meni, što nije bilo na mestu, baš po pitanju inteligencije. Mislim da čovek koji je pametan neće sebe hvaliti – rekla je Tanja i dodala da bi opet gostovala kod Ognjena:

– Ako bude bilo prilike, zašto da ne. Njegova emisija je gledana, ali mora da bira goste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here