ATA Images
Tanja Savic

Odnos pevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića nekoliko meseci već intrigira javnost.

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pevačica za medije govori suprotno, a nedavno se uključila u jednu našu emisiju i otkrila detalje koji nisu bili poznati javnosti.

Naime, pevačica je govorila u emisiji “Grand Magazin” o borbi sa Dušanom oko dece i kako oni podnose celu ovu situaciju.

– Dušan je uspeo da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i tako ukalja moju reputaciju koju stvaram godinama. Ja sam živi primer te manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svesna sam naravno da sam i ja tu pogrešila. – započela je pevačica.

– Sinoć sam se čula sa decom, dešava se da nekada malo duže pričam sa Đoletom, a nekada sa Maksimom. Bila je jedna situacija poslednji put kad sam se čula sa Maksimom. On je nacrtao tatu i ja sam naravno pitala kada ćes mene nacrtati, a on je rekao “Mama ja ne smem da te nacrtam”, poznajem svoju decu i kada nesto prećute ja znam šta misle – vidno potresena nastavlja Tanja.

Verujemo da je ona ovim gestom želela jasno da stavi do znanja supruga da zna o čemu se radi i da je svesna da on brani deci da je spominju.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime