Privatna arhiva
Tara Simov

Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša danima je glavna tema, a sada je bivša zadrugarka otkrila razloge raskida.

Tara je ispričala da je razlika u godinama najveći problem u Nenadovoj i njenoj vezi, kao i loša komunikacija, uprkos činjenici da joj nije manjkalo ljubavi i pažnje u toj vezi.

– Nismo zajedno i to je to! Jednostavno, naš odnos je trpeo zbog nekih stvari koje su u poslednje vreme počele da se nagomilavaju. Teško nam je da komuniciramo, a najveći problem u našoj vezi je razlika u godinama – kaže Tara i dodaje da u poslednje vreme prolazi kroz težak životni period.

– Problem je u meni i u činjenici da mi se u poslednje vreme desilo dosta stvari. Ne samo rijaliti, već i život i svi izazovi koje on nosi. Nama ne fali ljubavi u vezi, Nenad me obasipa pažnjom, ali postoji niz drugih faktora koji su sada nerešivi. Krenula sam kod psihijatra jer mi je sve postalo naporno, teško mi je da održavam ljubavnu vezu i od svega sam se udaljila – kaže Tara, i objašnjava:

– Naša veza je izgrađena na pogrešnom temelju, nismo se povezali onako kako je trebalo. Nenad očekuje od mene da dane provodim u kući, s njim, a ja sam navikla da ceo dan budem napolju, s prijateljima, u kafiću, u teretani… – priča Tara, koja je raskid proslavila s prijateljima te rešila da ne pati za dečkom.

– Izašla sam sa prijateljima u grad, a oni su mi dali čestitku na kojoj je pisalo “Tara, srećan raskid” i pustili je na video-bimu na splavu. Ja to nisam tražila, ali sam čula da je Nenad posle zvao da i on dobije tu poruku – rekla je Tara, i otkrila da li namerava da vrati 50.000 evra Aleksiću, koji je platio njenu kaznu u rijalitiju.

– Nemam nameru da mu vratim 50.000 evra jer ja taj novac nemam! S druge strane, nisam mu ni tražila da plaća kaznu umesto mene, drugačije bi bilo da mi je dao 50.000, pa da ja radim s tim novcem šta želim – rekla je Tara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here