Printscreen: Youtube
Tarik Filipović
Kako je otkrio na Instagramu, Filipović će režirati novu predstavu o hrvatskim predsednicima koja će premijerno biti izvedena 24. oktobra u zagrebačkom pozorištu Kerempuh.

– Dva i po muškarca! Bivši predsednici Stjepan Mesić(desno, preplanuli, bez maske) i Ivo Josipović (levo, maska, aristokratski neokrznut suncem) na promociji autobiografije Branka Roglića – našalio se Filipović u opisu fotografije.

View this post on Instagram

DVA I POL MUŠKARCA!Bivši predsjednici Stjepan Mesić(desno,preplanuli,bez maske) i Ivo Josipović(lijevo,maska,aristokratski neokrznut suncem) na promociji autobiografije Branka Roglića.Pola mene je tu,a cijeli svaki dan na probama nove predstave autorskog trojca Ivanišević/Svrtan/Filipović “PREDSJEDNICI & CA (Pretposljednja večera) u režiji moje malenkosti.Predstava u kojoj se ova dva predsjednika pojavljuju kao likovi pojačani trojcem Grabar Kitarović,Tuđman,Broz(i možda koji nepozvani gost).Od 24.10 na daskama kazališta Kerempuh!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️? @kerempuhzagreb @ornelavistica @anabegictahiri @borissvrtan @hrvojekeckes @mariogigovic #ivanjončić #sinišamiletić @amondiart @mmirkovi #vedranarapić @fijigroup

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on

Nakon toga, otkrio je fanovima da je vrlo ozbiljan kada je reč o poslu i priznao da vredno radi na novom projektu.

– Pola mene je tu, a celi svaki dan sam na probama nove predstave autorskog trojca Ivanišević/Svrtan/Filipović koja nosi naziv “Predsednici & CA (Pretposlednja večera)” u režiji moje malenkosti. Predstava u kojoj se ova dva predsednika pojavljuju kao likovi pojačani trojcem Kolinda Grabar-Kitarović, Franjo Tuđman, Josip Broz Tito i možda koji nepozvani gost, naći će se na daskama Kerempuha od 24. oktobra – poručio je Filipović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here