Tarzan vozio mrtav pijan!

0

Knjaževački policajci umalo se nisu šokirali kada su na alko-metru ugledali brojku, naročito što je Tarzan vozio svoju crvenu "zastavu 101" bez ikakvog krivudanja po kolovozu.

 

"Naša saobraćajna patrola je prilikom redovne kontrole saobraćaja u Minićevu, u 8.15 ujutru, zaustavila vozača "zastave 101."

 

"Utvrđeno je da je pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 4,55 promila. Vozač je isključen iz saobraćaja i zadržan u prostorijama policijske stanice u Knjaževcu i snosiće prekršajnu odgovornost", rečeno je beogradskom dnevniku u knjaževačkoj policiji.

 

Lekari zaječarskog zdravstvenog centra našli su se u čudu kada su saznali za ovaj slučaj.

 

"Taj čovek je fenomen. Po svim pravilima, trebalo bi da je mrtav. Svako ko u krvi ima od 3 do 4,5 promila alkohola obavezno pada u alkoholnu komu. Od 4,5 do pet promila je smrtonosna doza, jer tada dolazi do paralisanja centra za disanje u mozgu i kolapsa kardiovaskularnog sistema. Ni ja ni neurolozi sa kojima sam se konsultovao nismo čuli da je neko imao toliku koncentraciju alkohola u krvi i ostao živ", rekao je dr Jovan Stevanović, direktor zaječarske bolnice.

 

Po priči Minićevaca, Tarzan je porodični čovek, živi u svojoj kući u naselju Kulište sa suprugom, decom i roditeljima, ali je "veliki ljubitelj dobre kapljice".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here