“Tata, jesi li me ti nosio u stomaku?!”

0

Ako tata ima dečka, ko je onda imao stomak… pitaju se dečaci
 

Riki Martin, koji se pre nekoliko godina javno deklarisao kao homoseksualac, otac je blizanaca koje je rodila surogat majka. Ipak, kako njegovi sinovi odrastaju sve ih više zanima kako su došli na ovaj svet.

 

Mateo i Valentino su rođeni 2008. godine uz pomoć surogat majke, a Riki je tada napravio pauzu od karijere kako bi se posvetio sinovima. Pevač je nedavno gostovao u jednoj emisiji i na pitanje voditeljke šta mu je najteže palo u roditeljstvu do sada on je rekao da su to pitanja o tome kako su došli na svet.

 

"Sin me je pitao ‘Tata, jesi li me ti nosio u stomaku’, a ja sam mu rekao ‘Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu’. Nisam mogao samo na tome da ih ostavim, pa sam nastavio da im objašnjavam. ‘Postoji jedna žena koju jako volim, a ona mi je pomogla da vas donesemo na ovaj svet. Pozajmila mi je svoj stomak da biste vi došli na svet, a kada ste se rodili ona mi je vas dala u ruke’".

 

Iako su u posledne vreme kružili tračevi o tome kako Riki očekuje i ćerku, on je objasnio da je u pitanju dezinformacija.

 

"Pitali su me da li bih vileo da imam ćerku, rekao sam da. Sutradan je u novinama izašlo da očekujem ćerku", objasnio je dodajući da je istina jedino da bi voleo da ima još dece.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here