Tek ćete da vidite koliko smo dobri

0

Fonet
Maestralan organizator igre: Markus Vilijams
 

"Očekujem da ćemo odigrati jako, ko god da nam je protivnik. Mislim da će to biti sjajna prilika za naše mlade igrače, a i za nas kao tim, da pokažemo da možemo da igramo sa najboljim timovima u Evropi. Na svakoj utakmici ćemo dati sve od sebe, ne obećavamo ništa, videćemo“, rekao je Vilijams.

"Mečevi sa najjačim timovima će nam pomoći u realiziji našeg plana u ABA ligi, ali i samopouzdanja, bilo da pobedimo ili izgubimo. Jer, to su najbolji timovi i to će nam omogućiti da shvatimo koliko smo zaista dobri“.

Američki košarkaš je naglasio da za "crveno-bele" ne postoje više ili manje bitne utakmice, već da je svaka sledeća najbitnija.

"Fokusirani smo na svaku utakmicu koja sledi, bilo da je to Real, MZT ili Cedevita. Svaka sledeća je najbitnija u tom trenutku. Evroliga je bez sumnje mnogo jača od ABA lige i igranje u njoj će nam pomoći da uvidimo svoje greške, da ih ispravimo i nastavimo dalje. Na svakoj utakmici idemo na pobedu. Ne kažem da ćemo svaki put pobediti, ali ćemo dati sve od sebe da to učinimo“, naglasio je Vilijams.

Vilijams se posebno osvrnuo na utakmicu sa Laboralom, na kojoj je bio junak pobede sa 23 poena, pet skokova i osam asistencija. Pored trijumfa Zvezde, tu utakmicu je obeležio i prazan "Pionir“, a američki plej ističe da je zbog toga bio mnogo opušteniji na terenu.

"Voleli bismo da smo imali podršku navijača, ali smo znali da moramo da odradimo svoj posao. Meni je čak bilo lakše da igram, jer nije bilo nikakvog pritiska, nije bilo nikoga ko je od nas tražio pobedu i zbog toga sam bio opušten na terenu. Ali, želeli smo ih uz nas i zbog toga jedva čekam Top 16 fazu“, rekao je Vilijams.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here