Tanjug
Činjenice kao argument: Predrag Ćulibrk i Vladimir Lučić

Generalni direktor Telekoma Srbije Predrag Ćulibrk izjavio je na konferenciji za novinare da Telekom nudi kompaniji Junajted medija, vlasniku televizije N1, da ovu televiziju emituje besplatno dok traju pregovori.

Ćulibrk je izjavio je danas da Junajted grupa emitovanje N1 Telekomu javno nudi po ceni od 0,4 evra mesečno po korisniku, što je 22 puta više od, na primer, prosečne cene Pinkovih kanala.

– Pošto svakodnevno ponavljate da postoji javni interes za N1, mi kažemo – emitovaćemo za korisnike Telekoma i Supernove, ako nam vlasnici daju dozvolu, N1 besplatno, sve dok traju pregovori – poručio je direktor Telekoma.

Na taj način će, kaže, 800.000 korisnika imati mogućnost da gleda N1, što je, četiri puta veća mogućnost gledanja N1 u odnosu na period od pre 17. januara, kada je na zahtev Junajted grupe isključen N1.

Ćulibrk je rekao da iza poteza Telekoma nema nikakve politike i da kod svih poslovnih odlkuka nikada nisu bili politički motivisani.

Koordinator za internet i multimediju Telekoma Vladimir Lučić dodao je da će, ukoliko dobiju dozvolu kompanije United Media da besplatno emituju N1, taj kanal biti pušten u 800.000 domaćinstava u roku od 72 sata.

Predstavnici Telekoma nisu danas odgovarali na pitanja novinara, rekavši da će sačekati odgovor Junajted medije.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here