EPA-EFE/PIYAL ADHIKARY
Foto. Ilustracija

Krajem dana i tokom noći kiša će na planinama preći u susnežicu i sneg. Duvaće umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 10°C, maksimalna dnevna od 10°C u severnim, centralnim i zapadnim predelima do 20°C na jugu Srbije.

U Beogradu u subotu oblačno i osetno hladnije sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 10°C.

U Srbiji u nedelju oblačno i veoma hladno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a uslova za susnežicu i vlažan sneg biće i u nižim predelima na jugu Srbije. U toku večeri razvedravanje. Maksimalna temperatura od 5°C na jugu do 12°C na severu Srbije.

U ponedeljak ujutro u severnoj polovini Srbiji vedro, uz slab mraz, a u južnoj polovini oblačno sa slabim padavinama. Tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 13 do 17°C.

U utorak pretežno sunčano i umereno toplo, uz povećanje oblačnosti na severu i zapadu. Maksimalna temperatura od 12 do 20°C. U sredu i četvrtak oblačno i hladnije sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. U petak sunčano i toplije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here