Teniseri učesnici “Adria Toura”, predvođeni Novakom Ðokovićem, odigrali su u četvrtak na Dorćolu revijalnu fudbalsku utakmicu sa Umetničkom reprezentacijom Srbije i posle 90 minuta igre pobedu je ostvario tim tenisera 3:2.

U Novakovom timu igrali su Đorđe i Marko Đoković, Damir Džumhur, Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Petar Đukić, Andrija Kuzmanović, Dragan Jovanović Gagi, Karlos Gomez-Erera i Savo Milošević.

Publika na terenu podno Kalemegdana mogla je da vidi mnoštvo lepih poteza i svaki takav bio je nagrađen aplauzom, a susret sa tribina pratili su i Goran Ivanišević i Bogadan Obradović.

Novak je definitivno obeležio meč sa dve asistencije za drugi i treći gol, dok je jednu upisao i Savo Milošević koji je “pomagao” teniserima na ovom meču.

Trener fudbalera Partizana Savo Miloševć pokazao je da i dalje ume da se snalazi u šesnaestercu, a zavidno fudbalsko umeće prikazali su Dimitrov, Zverev, Krajinović, Džumhur i Troicki, kao i najbolji teniser sveta.

Umetnicku reprezentaciju činili su Vedran Blagojević, Bojan Vasković, Aleksandar Radojičić, Miloš Petrović Trojpec, Igor Miljković, Milan Mitrović, Rajko Šarić, Viktor Savić, Miodrag Anđelkovic, Luka Tabaševicj, Nikola Glišicj, Lazar Đukić, Danijel Cehranov, Marko Đurovski, Branislav Lalić i Marko Gizdavić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here