Printscreen
Teodora Džehverović

Emotivna veza pevačice Teodore Džehverović i košarkaša Nina Čelebića doživela je veliki “udarac” kada se on odselio u Brazil, a sada je ona otkrila nove detalje.

– Uf, teško je jako. Trebalo je da idem u Brazil kod njega pre američke turneje. Ostavila sam unapred 15 dana odmora i mislila sam da ćemo se iskombinovati da odemo na more ili da ja odem kod njega. Zvala sam ambasadu da pitam da li mogu da dobijem vizu ranije kako bih iz Brazila otišla u Njujork i tako počela turneju, ali mi nisu dali zbog kovida i cele situacije – ispričala je Teodora za “Hype Specijal” i dodala:

– Odmah sam ga pozvala. Nisam želela da prihvatim uopšte to kao mogućnost. Oboje smo se smorili. Već je skoro mesec dana tamo, a ja ću, ako sve bude po planu, na turneji biti do kraja oktorbra. Ko zna kad ću ja, uopšte, otići kod njega. Nije moguće da nas sve to ne prodrma i ne poremeti.

– Ipak, živ se čovek na sve navikne. Sigurna sam da imamo lep odnos koji gajimo svakodnevno. Borimo se, a borili smo se i pre jer je njemu bilo teško kada se tek upustio u odnos sa mnom da se navikne na javnost, kritike i sve ono što sa sobom nosi moja karijera – dodala je Džehverovićeva i istakla:

– Biće onako kako je suđeno, ali volela bih da ostanemo zajedno jer pored njega imam sve što mi je potrebno u životu. Kada se kamere ugase, imam pored sebe iskrenu osobu koja me smiruje i uteši kada se probudim sa pritiskom koji nosi ovaj posao. Mnogo mi znači i volela bih, kad izguramo sve ovo, da kažemo jedno drugom: “Sećaš se kako je bilo teško?”.

– Nadam se da će sve biti okej – zaključila je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here