I.Karić

Pred beogradskom publikom negde oko ponoći, u jednom elitnom prestoničkom klubu, jedna od trenutno najtraženijih estradnih zvezda, Teodora Džehverović, premijerno je uživo izvela stejdž performans na promociji svog albuma prvenca pod nazivom “Borbena”, koji je izdala za produkcijsku kuću IDJTunes, u saradnji sa IDJVideos.

Pesme sa  albuma “Borbena” već obaraju sve rekorde slušanosti prema statistikama. Za pesmu Linija, Teodora  ima već preko 2,5 miliona pregleda, dok su i ostale pesme naišle na sjajan odziv kod publike. Brojni fanovi, kolege, i pripadnici sedme sile uživali u pravom spektaklu, koji je i audio i vizuelno podsetio na nastupe svetskih zvezda, kojima Džehverovićka sa sigurnošću može da parira.

Teodora je blistala pred objektivima

Pesma Linija sa ovog albuma u rekordnom roku je pridobila simpatije publike, pa se tako jos uvek nalazi na 1.mestu trending liste.

Album “Borbena” predstavlja njenih novih 7 pesama: Story, Tom Ford, Gade, Taxi, Borbena, a za pesmu Alternativa Teodora je angažovala pevača i producenta Coby-ja, sa kojim je nedavno snimila pesmu Rari.

Među gostima bili su pevači Mili, Nenad Sinđelić poznatiji kao Gasttozz, zatim maneken Anđelo Ranković, reper Fox, kao i druge brojne kolege koje su prisustvovale ovoj promociji organizovanoj na visokom nivou.

Anđelo Ranković

Podsetimo, Teodora je ostvojila 3.mesto u finalu rijalitija Zadruga 1, i od tada ova mlada pevačica niže uspehe u karijeri.

Podrška tokom cele karijere: Teodorina porodica

Pogledajte delić nezaboravne atmosfere koju je priredila Dzehverovicka sa svojim timom, i jednu od pesama sa albuma “Borbena”.

Izvor:
I.Karić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here