Z. M.
Srećan: Teodor uživao u nastupu

Teodor Munjas dokazao je izvođenjem pesme “Grenade” Bruna Marsa odlične pevačke sposobnosti na takmičenju Starmania 21 austrijske državne televizije. Iako nije prošao dalje, kako se u prvi mah činilo, Teodor uopšte nije nezadovoljan.

– Nastup je bio strava. Pevati na takvoj bini je jednostavno specijalan, neopisiv osećaj. Bilo je vrlo lepo i stvarno sam srećan – rekao je on za “Vesti” posle takmičenja.

Njegovu boju glasa i pevanje pohvalio je stručni žiri – Tim Bendžko, Ina Regen, Nina “Fiva” Sonenberg – koji mu je dao i “zeleno svetlo”, čime se uvrstio među kandidate koji imaju šanse za prolaz do polufinala.

– Imaš prelepu boju glasa. Želeli bismo ponovo da te čujemo =- kazali su članovi žirija takmičenja koji je u prošlosti iznedrio i pevačke zvezde poput Kristine Štirmer, poznate na nemačkom govornom području, ali pre svega Končite Vurst, koja je pobedila na Pesmi Evrovizije, a svojim pevanjem i izgledom stekla svetsku slavu.

Međutim, u kasnijem smanjenju broja “polufinalista” žiri je odabrao osam kandidata među kojima nije bilo Teodora. Među njima su bili i pojedini koji su dobili lošije kritike žirija, ali su na kraju presudili samo njima poznati razlozi.

Kaže da ga izbacivanje sa Starmania21 neće navesti da odustane od pevanja.

– Žao mi je što posle “zelenog svetla” i dosta pozitivne kritike nisam prošao u polufinale, ali ko zna zašto je to dobro – ističe ukazujući da neće odustati od pevanja, već da ga je takmičenje podstaklo da se tome posveti i dalje.

-Hteo bi da se zahvalim svima za podršku i prelepim porukama. Stvarno sam vrlo dirnut – naglasio je Teodor Munjas.

Žiri hvalio Srbina, pa odabrao druge

Trema nestala za ceo život

Inače, prve večeri Starmania21
milionskom auditorijumu predstavilo se ukupno 16 pevača, a mladi Srbin kaže da nimalo nije imao tremu.

– Mislim da je to prvi put u životu da sam se osećao super, srećan i potpuno opušten pred toliko ljudi. Mislim da trema više nikada u mom životu neće biti problem – naglasio je Teodor.