Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je pojasnio odnose sa Crvenom zvezdom tokom prelaznog roka.

– Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča, ne – rekao je novi igrač Virtusa iz Bolonje.

Tea su u Italiji dočekali sa oduševljenjem.

– I ja sam iznenađen i dočekom i samom organizacijom kluba. Čeka nas veliki posao, veliki posao je pred nama. Verujem u ceo tim.

– Osećam se sasvim dobro, radio sam individualno. Raduje me što su svi momci tu, imaćemo manje izmene, neki će igrači doći kasnije. To nam neće smetati da se još bolje spremimo i da odigramo još bolje. Ide mi se, jer dugo nisam igrao i jedva čekam da odem na planinu i pomerim se iz Beograda. Svima će prijati odlazak na Kopaonik i naredne dve nedelje ćemo iskoristiti da se što bolje spremimo.

Koknkurencija na plejmejkerskim pozicijamka je jaka i Teodosiću neće predstavljati problem kakvu god ulogu da ima.

– Ne mislim da volim da igram više od nekoga ko je ovde. No, mislim da ovde svi na prvom mestu igraju iz ljubavi i da daju sve od sebe. Sigurno ćemo uživati.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here