Tepić: Neke stvari mi nisu jasne…

0

Iskren: Milenko Tepić
 

"Žao nam je zbog Evrokupa, svako takmičenje se igra da bi se prošlo dalje, ali mislim da smo mi neke naše šanse propustili na gostovanjima gde smo morali bar jednu utakmicu da dobijemo, a na domaćem terenu nismo znali da odigramo kako treba", rekao je Tepić.

 

Jedan od najiskusnijih istakao je da mu nije jasno kako su na gostovanjima skoro sve utakmice igrali na jednu loptu, dok su u Beogradu prilično lako gubili.

 

"Kad god smo u egalu tokom treće četvrtine, ne znamo da proizvedemo timski napor i u napadu i u odbrani i da uktakmicu okrenemo u našu korist", kazao je Tepić.

 

"Pokušaćemo da ostavimo što bolji utisak na naredne dve utakmice i da se što bolje pripremimo za Jadransku ligu i da tu napravimo neki dobar rezultat", dodao je Tepić.

 

Za Partizan je sinoć posle duge pauze zbog povrede kolena zaigrao i kapiten Dragan Milosavljević, a u timu je bio i Saša Pavlović, koji se vratio u klub pošto je otišao na kraju prošle sezone.

 

"Možda smo i mi imali neka nerealna očekivanja od Saše i Dragana da nešto urade. Uklapanje igrača u ekipu nije lak proces. Njih dvojica su veliki igrači i siguran sam da će mnogo značiti ekipi tokom cele sezone", zaključio je Tepić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here