Odbojkašice Srbije pobedom protiv Južne Koreje završile su nadmetanje po grupama i sada čekaju protivnika u četvrtfinalu. Biće to neko od reprezentacija Italije, Ruskog olimpijskog komiteta, SAD ili Turske.

Selektor Zoran Terzić bio je izuzetno zadovoljan pobedom, kao i igrom, s obzirom na to da je utakmica odigrana u atipičnom terminu – od 09.00 časova po lokalnom vremenu. U izjavi za Blic, rekao je da su njegove devojke prvi put servirale kako umeju na ovom turniru.

– Izgleda da nam je onakva utakmica bila potrebna. Danas smo odigrali dobro iako smo morali da igramo rano. Izgledalo je to protiv Koreje puno bolje mada ja nikada ne gledam rezultat već način na koji smo igrale. Prvi put su devojke na turniru servirale onako kako umeju, a odbranu smo igrali dosta bolje nego inače. Napadački smo odigrali dovoljno dobro za prvu utakmicu. Takmičenje po grupama je završeno, tako da nam sada ostaje da vidimo koga ćemo izvući na žrebanju. Sada da li će ova igra biti dovoljna za četvrtfinale, videćemo – rekao je Terzić.

Dodaje da se nada da četvrtfinale neće biti igrano od 09.00 časova ujutru, mada ističe da se njegove devojke u takvim okolnostima nisu loše snašle.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here