Terorisanje grada se nastavlja: Taksista napao policajku

Vestionline, Tanjug
0
Tanjug
Foto: Arhiva

Taksisti su i danas ponovo izašli na ulice, blokirali saobraćaj u određenim delovima grada pokušavjući da pritiskom izdejstvuju realizaciju svojih zahteva, a tokom protesta u centru došlo je do incidenta i sukoba jednog taksi vozača sa saobraćajnom policajkom.

Kako prenosi Blic, policajka je pokušavala da usmeri vozila u jednom pravcu, ali se taksista na to nije obazirao, pa su pale “teške reči”.

Jedan od vođa taksista, Aleksandar Bijelić osudio je postupak kolege.

– Mi nismo nasilni i oštro osuđujem kolegu koji je napao Ljubicu. Neka se takav više nikada ne pojavi na našem protestu – rekao je Bijelić.

On se tokom obraćanja okupljenim taksistima i novinarima javno izvinio policajki i ponovio “da im takve kolege ne trebaju”.

Do manjeg incidenta došlo je i prošlog petka kada je jedan građanin svojim vozilom blokirao taksi kolonu na uglu ulica Cvijićeve i Jaše Prodanovića

Taksisti su se i danas kao i prošle nedelje okupili na Obrenovačkom putu (Čukarica), u Bloku 70 (Novi Beograd), kod bivše hale “Pionir” (Palilula) i u Kumodraškoj ulici (Voždovac), a oko 15 časova bio je potpuno blokiran deo od Slavije do Savskog trga, Trg Nikole Pašica, Takovska i Kneza Miloša. . .

Oni su, kako je rekao Bijelić, najavljenu radikalizaciju protesta kojom je planirano da protestna vožnja traje tri sata i to od 14.00 do 17.00, zbog posete turskog predsednika Tajipa Redžepa Erdogana odložili za sledeću nedelju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here