Terzić: Imamo plan da Zvezdu izvedemo iz dubioze!

0

Beta/AP/B.B./DS
Optimizam ili demagogija: Zvezdan Terzić, generalni sekretar Crvene zvezde
 

"Napravili smo plan kako da Zvezdu izvučemo iz finansijske dubioze. Ne garantujem da ćemo uspeti, ali daćemo sve od sebe da iskoristimo sve Zvezdine potencijale da bi organizaciono i finansijski stabilizovali Crvenu zvezdu. Vreme je da se resetuje sistem, da se naprave dva koraka unazad, da bi se napravio korak u napred", rekao je Terzić obraćajući se Skupštini Crvene zvezde.

"Moramo da eliminišemo svu negativnu energiju, zlu krv. Treba nam nova energija, snaga i novi ljudi", dodao je Terzić koji je obećao da će raditi najbolje što zna u interesu kluba.

On bi u narednom periodu trebalo da obavlja funkciju generalnog direktora, a kako je rekao, velika mu je čast da bude u Zvezdi. "Nemam problem da prihvatim veliku odgovornost. Sve ingerencije ostaju Upravnom odboru, ja mogu samo da predlažem, ništa da odlučujem. I
što se tiče odlazaka, dolazaka…", rekao je Terzić.

On je u klub došao pre šest meseci, kada je na mestu generalnog sekretara zamenio Miodraga Zečevića. "Nisam zadovoljan urađenim u ovih šest meseci. Stanje je doprinelo pat poziciji. Rezultatski nisam zadovoljan čim Partizan ima šest bodova više, ali ni kako smo igrali", kazao je Terzić.

Kako je istakao, javnost mora da bude strpljiva kada se radi o rezultatima, jer je "traženje rezultata dovelo do ovakvog stanja u klubu".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here