Terzić: Karadžićevi poslednji trzaji…

0

Beta/B. B/DR
Izgleda mu se, stvarno, smeši smena: Tomislav Karadžić, predsednik FSS-a
 

"Pre tri meseca Crvena zvezda je dala rok predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću da podnese ostavku, a kada to nije učinio, kao što smo i najavili, krenuli smo u akciju. Karadžić mora da ode zato što je neuspešan i zbog katostrofalne situacije u srpskom fudbalu", rekao je Terzić za "Danas".

Karadžić se prethodne nedelje javno prepucavao sa fudbalskim klubom Novi Pazar, kao i ministrom trgovine Rasimom Ljajićem, a Terzić smatra da su dešavanja vezana za izbor novog predsednika Zajednice pokazatelj poslednjih trazaja čelnika FSS-a.

"Ovo što radi, pošto njegov kandidat nije prošao u Zajednici je ružno i to su njegovi poslednji trzaji. Ko je on da ne poštuju demokratske odluke 16 superligaša i da se stavlja iznad svih klubova. Nisu drugi zvali političare nego baš Karadžić", ističe Terzić.

Na nedavnoj svečanosti koju je upriličio FSS Terzić i Karadžić su se srdačno pozdravili, a vodeći rukovodilac Crvene zvezde ističe da to samo predstavlja odraz njegove kulture.

"Ne nedavnoj svečanosti FSS, srdačno sam se pozdravio s njim. Iako smo na suprotnim stranama, ipak smo civilizovani ljudi", objasnio je Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here