Utisci Zvezdinog genaralnog direktora sa žreba za Ligu šampiona u Monaku.

– Kada se sve sabere i oduzme mogli smo da prođemo i bolje, ali i gore. U svih osam grupa ima po tri ili četiri atraktivne ekipe i u ovom takmičenju nema lakih protivnika. U grupi smo sa dva velikana evropskog fudbala, vicešampionom Lige šampiona iz prošle godine Totenhemom i Bajernom iz  Minhena. Lično sam priželjkivao da se sretnemo sa predstanivicima iz Engleske i Nemačke, a tu je i naš bratski klub Olimpijakos – rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da veruje da će “crveno-beli” opravdati očekivanja u najelitnijem evropskom takmičenju.

– Očekujemo spektakularne utakmice ove jeseni u Beogradu. Pokazali smo da znamo da igramo velike utakmice, da smo dobri pod pritiskom, i nadam se da ćemo ostaviti pozitivan utisak te da će navijači biti zadovoljni, kako sjajnim fudbalskim predstavama, tako i igrama Zvezde u Evropi – podvukao je Terzić.

Zvezdu su na žrebu predstavljali i predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela, a Terzić je, sudeći po ovoj slici, bio zadovoljan ishodom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here