MN Press
Zvezdan Terzić

Poslednjih nedelja i meseci je prilično burno na Marakani, a po svemu sudeći, sve to je uticalo da se uvede pravilnik ponašanja koji bi fudbaleri trebalo da poštuju. 

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je u razgovoru za “Informer” potvrdio da će na praćenje igrača na društvenim mrežama biti dodatno obraćena pažnja.

– Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija – poručio je Terzić.

Ova njegove reči najviše se odnose na poslednja dešavanja u slučaju Milana Borjana koji se poslednjih nekoliko dana oglašavao putem Instagrama. Podsetimo, Borjan je čak poručio i da želi da ide putem društvenih mreža.

– Postoji princip rada Crvene zvezde i to je tako. Kažem, ja kao generalni direktor ću učiniti sve da Borjan ostane. On je potreban ekipi. Bio je ovde pre mesec dana i rekao da ima neku ponudu iz MLS. Rekao sam mu “Borjane, ne možeš da ideš nigde. Potreban je Crvenoj zvezdi. Ne može niko da vrši pritisak na Crvenu zvezdu. Zvezda ne funkcioniše na način da neko napravi lažnu frku, pa dobije ugovor. Dok sam ovde to se neće dešavati. Novi ugovor moraš da zaslužiš ponašanjem, profesionalizmom, da sve strukture u klubu shvate da si dobrodošao. Katai, Ivanić, Borjan, Dragović… Da neko vrši pritisak na ovako veliki klub… Nećemo da ličimo na mali klub – jasan je Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here