MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je igračima da moraju da budu jači nego ikada.

Terzić je u svlačioni Crvene zvezde govorio igračima o Partizanu i da je na čelu Saveza Partizanov čovek.

Rekao je i da je ubeđen da će biti šampioni.

– Po prvi put posle ko zna koliko okupljanja imamo minus pet u odnosu na Partizan. Imamo pakao ispred nas, u velikoj meri smo mi krivci jer imamo nikad bolji tim, nikad boljeg trenera, a nalazimo se na minus pet. Nemamo tako laganu situaciju kao ranije, da imamo 10 ili 15 bodova više. Nemamo slobodnog dana do 26. maja, nemamo prava na grešku, moramo da budemo fokusirani, pravi, ispravni. Morate da budete spremni na sva odricanja, ozbiljni ste muškarci, svesni dresa koji nosite. Jedina obaveza nam je šampionska titula – rekao je Terzić igračima u svlačionici i nastavio:

– Biće mnogo teško, videli ste izjavu predsednika Partizana, gde sad on hvali suđenje, potpuno se poklopila izjava sa selektorom reprezentacije Srbije, koji se dosta pita više nego što treba da se pita selektor unutar Saveza. Na čelu Saveza je Partizanov čovek, upozoravam vas čekaju nas teška četiri i po meseca. Moramo da budemo jači nego ikad i da pokažemo da zaslužujemo šampionsku titulu. Sad je odjednom sve regularno, sad je odjednom njima sve potaman, jer je Partizan prvi. Nikad nisam bio toliko pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom koji Crena zvezda ima. Ubeđen sam da ćemo biti šampioni – kaže Terzić.

1 COMMENT

  1. Ukinuti partizan jer je taj klub kukavičje jaje u srpskom fudbalu.Znamo da su ga osnovali Hrvati i crnogorci preko vojne hunte čiji je zadatak bio da sputavaju sve što je srpsko.Oni su bradavica koju treba odstraniti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here