A. Čukić
Policija (Foto: Arhiva)

Migrant ubijen sinoć sa više uboda nožem u grudi i stomak nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači jedan je od dvojice tinejdžera osumnjičenih za ubistvo migranta iz Avganistana u Karađorđevoj ulici u centru Beograda, preneo je N1.

Sumnja se da je u pitanju osveta Avganistanaca bliskih migrantu koji je sinoć ubijen u Karađorđevoj ulici. Policijske ekipe obavljaju uviđaj i trgaju za napadačima.

Ranije juče policija je objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je  ubijen i dalje se tragalo.

Kako saznaje „Blic“ na licu mesta, telo ubijenog mladića pronađeno je u šumi nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači i radi se o Avganistancu (16) koji je nekoliko puta do sada bezuspešno pokušavao da napusti Srbiju. Prema saznanjima N1, njega je u januaru je sa grupom drugih maloletnika uhapsila hrvatska policija dok su pokušavali da pređe granicu Srbije i Hrvatske. Potom ga je hrvatska policija predala srpskoj, a odlukom prekršajnog suda bio je smešten u zatvor za odrasle.

Uhapšeni migrant na saslušanju je negirao krivicu.

Policija i dalje intenzivno traga za drugim osumnjčenim koji je identifikovan, ali mu se nakon ubistva izgubio trag.

Prema nepotvrđenim saznanjima, Avganistanac (22) koji je sinoć ubijen bio je blizak krijumčarskim krugovima koji deluju u regionu, prenosi N1.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime