Todorić najavio rasprodaju šampionskog tima Partizana!

0

Rasprodaja ili katanac: Dragan Todorić pored trenera Vujoševića
 

Dok igrači slave, stručni štab se priprema za još jedan krizni period. SPORTski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je posle osvajanja 13. uzastopne titule šampiona Srbije da je ekipa do sada imala najteži posao, kao i da će osvajanje 14. titule biti "nemoguća misija".
"Još jedna titula. Titula koja nikada nije imala manji značaj, ali nikad teže do nje nismo stigli kao sada. Razloge već sami znate, ali pričaćemo o tome i u narednim danima. Čestitam igračima i stručnom štabu, jer su podneli ogroman pritisak i teret svega onog što se dešavalo, više van parketa nego na samom terenu, na kraju smo uspeli da dođemo do 13. titule u nizu", rekao je Todorić u otvarajućem izlaganju, a zatim nastavio:

"Rekao sam i prošle i pretprošle godine da će nam svake sledeće sezone biti sve teže i teže da dođemo do pehara i sada kažem da će eventualno osvajanje 14. uzastopne krune možda biti nemoguća misija, s obzirom na sve što smo do sad pričali. Ali, Partizan je do sada pokazao da je i ono nemoguće ipak moguće. Mi ćemo nastaviti da se borimo protiv raznoraznih protivnika… E sad, koliko ćemo uspeti, to je sada možda rano da pričamo".

 

Posle slavlja sledi i žestoko otrežnjenje. Jer, sledi vrlo težak period za crno-beli klub…
"Daj Bože da bude bolje nego prošle godine, da sad ne ulazimo u dublju priču vezano za sve probleme koje imamo i koje ćemo imati u narednom periodu. A imaćemo ih sigurno još više nego što smo ih imali prošle godine. Ne mislim tu samo na blokadu računa. Došlo je dotle da ćemo morati da se suočimo sa onim o čemu je Dule pričao, sa prodajom igrača ili katancem, s obzirom na to kakva je situacija. Biće dosta posla, ali prvo da proslavimo titulu. Ovi momci su heroji. Ne pamtim da je neko u ovakvim uslovima osvojio titulu. Počev od famoznog komesara, preko kazni posle prve utakmice, kada smo doneli bili odluku da ne igramo dalje", zaključio je Todorić.

 

Igrači su posle treće vezane pobede u finalu plej-ofa u glas istakli da bi voleli da se ekipa zadrži na okupu i naredne sezone, ali… Izgleda da od momaka koji predstavljaju budućnost košarke zavisi i budućnost trofejnog kluba… Šta će biti sa Bogdanovićem, Pavlovićem, Bertansom, Tepićem… Ostaje da vidimo…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here