commons.wikimedia/Morio
Tokio

Gradska vlada Tokija saopštila je da su danas registrovana 5.074 nova slučaja koronavirusa, što je četvrti dan za redom da glavni grad Japana beleži više od 5.000 novoobolelih.

Sedmodnevni prosek obolelih od Covida je 4.719 dnevno, što je porast za 11,5 odsto u odnosu na nedelju ranije, objavila je gradska vlada, a prenela novinska agencija Kjodo.

Širom Japana, broj novozaraženih se povećao za 25.492.

Broj pacijenata u Japanu sa teškim simptomima se povećao na 1.888, što je porast deveti dan zaredom i predstavlja negativan rekord.

1 COMMENT

  1. U Tokiju živi 13,96 miliona ljudi, prilično zbijeno. Jel ovih 5074 novozaraženih osoba treba da zvuči dramatično ili smešno?
    Konstantno nam se serviraju kojekakve priče o nekakvim sve opasnijim mutacijama, te alfa, te beta, te gama, te delta, te žljmdžš-varijanta.
    Radi se o 0,036 % stanovništva grada u kome samo što jedno drugom ne gaze po glavama, koliko su zbijeni.
    Dok nam se stalno prezentuju priče o nekoj toliko zaraznoj i opasnoj varijanti nekog virusa, neko ovde ismeva naš zdrav razum?
    Dokle ćemo više da ćutimo i dozvoljavamo da od nas prave ovce?

  2. tacno tako Zdrav Razum …….pricaju glupe price i sire nebulozee ……pa naravno da nismo glupi malo imamo i skole …a novinari su poslednjih godina najveci lazovi na svetu zajedno rame uz rame sa politicarima …..na zalost svih nas ……jadno je to sta rade novinari a provaljeni su i opet uporno baljezgaju i lupetaju ….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here