Youtube/World Athletics Women
Alisa Šmit

Nemačka trkačica Alisa Šmit, po mnogima najatraktivnija atletičarka na svetu, objavila je da ide na Olimpijske igre u Tokiju, što je obradovalo njene brojne obožavaoce.

– Tokio zove – idem na Olimpijske igre – napisala je na Instagramu nemačka atletičarka specijalizovana za trke na 400 metara.

– I dalje deluje nestvarno! Toliko sam zahvalna i istovremeno oduševljena što ću iskusiti nešto o čemu sam sanjala od kada sam počela da treniram – dodala je Šmitova.

Dvadesetdvogodišnja Nemica pokazala je veliki potencijal još dok se takmičila u mlađim kategorijama, ali je napravila veliki proboj u karijeri kada je zbog odličnih rezultata imenovana početkom godine kao jedna od članica nemačkog tima u štafeti 4×400 metara na dvoranskom Evropskom takmičenju u Poljskoj.

Sada će imati šansu da osvoji i medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju koje počinju 23. jula. Alisa će nastupiti u ženskoj štafeti 4 x 400, kao i mešanoj štafeti – disciplini koja će ove godine debitovati.

Uz profesionalne uspehe, Nemica je stekla i veliku popularnost na društvenim mrežama. Mnogi su je nazvali najatraktivnijom atletičarkom na svetu, ali ona insistira da ne obraća mnogo pažnje na takvu titulu.

– Ne znam zašto sam uopšte dobila ovu titulu. Sport je uvek na prvom mestu. Na društvenim mrežama imate hiljade devojaka koje odlično izgledaju, ali nemaju ovoliko obožavalaca – kaže lepa Nemica.

Slike možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here