Tole: Terziću je bitno samo da se nalicka

0

Ponovo odgovara Terziću: Tomislav Karadžić

 

Zvezdan Terzić smatra da je Tomislav Karadžić već bivši predsednik FSS, ali da jedino to njemu nije jasno. A Karadžić se uopšte ne uzbuđuje zbog toga.
 

"Terziću je najvažnije da se nalicka, obuče odelo, stavi kravatu i slika se se za novine. pa ni on sam ne veruje u to što priča i daje izjave samo da bi se pojavio u javnosti. Ne znam šta mu je, ponaša se kao pubertetlija", izjavio je za "Informer" Karadžić.

 

On je istakao da uopšte nije zabrinut zbog toga što su čelnici Crvene zvezde lobirali po regionima za njegovu smenu, uključujući i njegovu bazu u FS Vojvodine.

 

"Čuo sam da je zajedno sa Slavišom Kokezom lobirao u Vojvodini. Uopšte nisam zabrinut. Znam i da su nudili neka radna mesta porodicama članova Skupštine FS Vojvodine".

 

Prvi čovek FSS rekao je i da očekuje da Terzić uskoro podnese ostavku na mesto predsednika Zajednice klubova Superlige, a nakon toga će biti reči i o njegovoj šestomesečnoj suspenziji.

 

"Tražili smo od Zajednice da uskoro zakaže Skupštinu pošto Terzić jedino tom telu i može da podnese ostavku. Očekujem da će se to uskoro desiti. Što se njegove suspenzije tiče, sačekaćemo izbore u Zvezdi u decembru da vidimo kome će koja uloga da pripadne, pa ćemo onda pričati o Terzićevoj kazni", rekao je Karadžić.

 

Vršilac dužnosti Zajednice Superlige Dragan Simović, kome je Zvezdan Terzić preneo ovlašćenja, potvrdio je da će za desetak dana biti održana sednica Izvršnog odbora, a izborna procedura trebalo bi da bude sprovedena do kraja novembra.

 

"Najpre ću zakazati sednicu IO, a potom sledi Skupština. Statut je jasan i ne dozvoljava sporedne korake. Poštovaću isključivo pravnu proceduru. Hoću da na legalan i staturan način, kako dolikuje ozbiljnoj organizaciji, prebrodimo ovaj vakuum i izabremo čoveka, spremnog da Zajednicu predvodi na najbolji način, hrabro i bez kompromisa i da se uhvati u koštac sa problemima čija težina nikoga ne sme da uspava", izjavio je za "Sportski žurnal" predsednik Spartaka Dragan Simović, istakavši da još nije odluku da li će se i sam kandidovati za mesto predsednika Zajednice Superlige.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here