EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Džastin Biber

Kanadska superzvezda Džastin Biber dao je intervju za magazin Dži-Kju u kojem je govorio o svom preobražavanju iz divljeg tinejdžera u novu osobu.

– Imam suprugu koju obožavam i koja mi je velika uteha. Osećam se bezbedno – rekao je Biber.

Kanadski pop pevač stekao je reputaciju lošeg ponašanja i ozbiljan problem sa drogom proteklih godina.

Toliko ozbiljan da su, kako kaže, njegovi telohranitelji morali da mu noću ulaze u sobu i proveravaju puls da se uvere da je živ.

– Imao sam sav taj uspeh, ali sam i dalje bio tužan. Imao sam sve te nerešene stvari u životu, a mislio sam da će uspeh sve to da popravi. Za mene je droga bila sredstvo koje će da utrne taj bol kako bih mogao da nastavim – ispričao je pevač.

Biberov prvi singl One Time stekao je platinasti tiraž 2009. kada je imao samo 15 godina. Tokom narednih godina postao je globalna superzvezda, a tada je i njegovo ponašanje postajalo sve nestabilnije.

U novembru 2018. godine, pevač se oženio manekenkom Hejli Boldvin, a naredne godine najavio da uzima pauzu od muzike i pevanja kako bi se fokusirao na svoje mentalno zdravlje.

– Da budem iskren, mnogo sam zdraviji i imao sam mnogo stvari koje su me mučile, poput mononukleoze i lajmske bolesti – rekao je Biber, dodajući da mu je brak pomogao da prebrodi mnoge teške trenutke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here