EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Tom Kruz

Od kada se slavni glumac Tom Kruz pojavio na bejzbol utakmici, obožavaoci su počeli da nagađaju, da li je njegovo naduto lice posledica starenja ili nekih estetskih zahvata.

Kako se transformišu lica slavnih, poput Toma Kruza, Madone, Megan Foks… Tom Kruz izgledao je mnogo drugačije u odnosu na sliku zategnutog lica i blistavog osmeha.

Obožavaoci nisu mogli da shvate gde je nestala 59-godišnja zvezda iz filma Nemoguća misija. Njegov izgled komentarisali su stručnjaci, pa je tako estetski hirurg Nil Rej, čiji su pacijenti slavne zvezde, rekao da je Tom preterao sa estetskim tretmanima.

– Izgleda da je Tom Kruz preterao sa injekcijama protiv bora, kao i sa filerima, a sve to dalo je novu sliku njegovom licu. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i dati licu neprirodan izgled – istakao je estetski hirurg Nil Rej.

S njim se složio i hirurg Ros Peri, koji je istakao da Tomov izgled odaje kombinaciju viška kilograma i estetskih tretmana. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali neprirodno. Čini se kao da su mu oči sitnije. Vidi se i da je na čelu ubrizgavao botoks.

Na sličan način, samo nekoliko dana ranije, Madona je iznenadila svoje pratioce odbacivši besprekoran izgled. Umesto njega, diva je izgledala prirodnije u 63. godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here