MTEL
Film u kojem smo svi pronašli deo sebe

Film “Toma” za kratko vreme osvojio je srca bioskopske publike širom regiona. Više od 900 000 gledalaca do sada je pogledalo čuvene scene o pevaču koji je voleo kafanu i tamo pisao najlepše pesme. Pored toga, oboren je i rekord dnevne posete od preko 35 000 posetilaca što se do sada nikada nije desilo.

Filmsko ostvarenje Dragana Bjelogrlića snimano je na brojim lokacijama širom Srbije ali i van granica naše zemlje, od Valjeva, preko Tare, Beograda pa sve do Čikaga.

Autentičan osvrt reditelja na biografiju pevača Tome Zdravkovića (Milan Marić) , koji je svojim glasom i pesmama osvojio milionsku publiku, nije mogao proći bez pomena njegove velike prijateljice Silvane Armenulić (Tamara Dragičević).

Kada su se upoznali, ona je imala 19, a on 20. godina. Kasnije, kada je već postao najtraženiji folk kantautor, upravo je on za Silvanu napisao pesme koje su je proslavile na čitavom Balkanu. Između ostalih i hit “Šta će mi život”, koji i dan-danas u kafanama naručuju svi kojima srce pati i koje duša boli.

Publika u bioskopima je emotivno reagovala na film, posebno na pesmu posvećenu Ljiljani i u “jednom dahu” pratila priču o njegovim ljubavima, brakovima, kao i prijateljstvu sa drugim pevačima, glumcima i pesnicima.

Interesovanje za film i dalje ne prestaje, a brojni interesenti zbog pandemije koronavirusa odlagali su odlazak u bioskop. Za sve zainteresovane širom sveta nađeno je rešenje da se film “Toma” ipak odgleda iz udobnosti doma i to u MTEL TV Video klubu.

Film mogu da kupe i MTEL TV korisnici i oni koji još uvek nemaju uslugu za samo 9,90 EUR / 11.9 USD. Od trenutka aktivacije, film vam je dostupan u narednih 48 sati.

Za sve one koji nisu korisnici MTEL TV usluge, uz film “Toma”, MTEL obezbeđuje promo period od 15 dana za gledanje preko 270 najtraženijih ex-YU TV kanala.

Uživajte u filmu Toma u vašem domu uz MTEL TV uslugu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here